Om Konstlobbyn

 

Konceptet:
Konstlobbyn är ett koncept där konstnärer har möjlighet att synas under ett och samma tak, utan hänsyn till erfarenhet eller utbildning. Genom att få sälja och marknadsföra sina verk på en välbesökt marknadsplats kan konstnären fokusera på det som de brinner för - att skapa! 

Affärsområde:
- Försäljning Online
- Workshop
- Flying Art Gallery
- Pop up event
- Uthyrning av original konst.


Jag startade Konstlobbyn för att jag saknade en plattform och ett forum där man var välkommen trots att man saknade högre konstutbildning eller erfarenhet.

Min egen konstnärliga resa påbörjades 2017 i ett terapeutiskt syfte. Jag vet därför hur mycket kraft det finns i skapandet. Och jag vet att det fyller en viktig funktion för väldigt många människor.

Med min långa erfarenhet som försäljning & marknadschef kombinerar jag den kommersiella biten med min passion för skapandet. Min ambition med Konstlobbyn är att lyfta fram konstnärer som drivs av passion och talang. Det är en ynnest att få vara med på deras kreativa resa och personliga utveckling samtidigt som vi förser svenska hem och företag med unik konst. Ett mer glädjespridande uppdrag får man leta efter.

Camilla Dahlström

 

 

47cc5433-6b5d-4169-9ab9-1d8b38a79dd8