Om Konstlobbyn

 

Camilla Dahlström Stefan Wentzel

Konstlobbyn Sverige AB är ett koncept för kreatörer och konstintresserade. Vår vision är att alla ska ha möjlighet att få skapa, sälja, marknadsföra och ställa ut oavsett utbildning och erfarenhet. Företaget har tre viktiga ben med olika funktioner: 

- Konstlobbyn.se

- Gallerikonstlobbyn.se

- Flying Art Gallery

 

UNIKT FÖRETAGSKONCEPT

Både Camilla och Stefan har många års erfarenhet inom försäljning och marknadsföring med bred kunskap inom både B2B & B2C.

Båda är aktiva konstnärer med stor kontaktyta. Företagets styrkor är kunskap, nätverk och långsiktiga relationer till konstnärer, kunder och gallerier.


Stefan Wentzel
Stefan har lång erfarenhet inom försäljning och relationsbyggande kundvård. Han har under många år drivit en butik i Stockholm city.  Stefan är idag en väletablerad konstnär (@artbywentzel) och på Konstlobbyn ansvarar han för utveckling av samarbete, gallerier och nya konstnärer.
stefan@konstlobbyn.se

Camilla Dahlström

Camilla har arbetat som försäljning- & marknadschef inom hotellbranschen under många år. Hon startade Konstlobbyn Sverige AB under 2020 och ville med sin erfarenhet hjälpa konstnärer att ta sitt skapande till en ny nivå genom unik marknadsföring, plattform och gemenskap. Tillsammans med Stefan Wentzel sätter de Konstlobbyn på kartan och utvecklar hela tiden affärskonceptet där talang, passion och skaparglädje är det drivande i allt de gör.
Camilla@konstlobbyn.se

 

 

Unik konst

Noga utvald konst inspirerad av vardagen

Miljövänliga

Vi värnar om mijön genom våra material- och färgval

Förpackat med kärlek

Varje produktpaket är noggrant förpackat

Schyssta villkor

Våra konstnärer har alla schyssta villkor och är involverade och engagerade i Konstlobbyns filosofi